Blogg

Scrapbooking direkt hem i brevlådan från Scrapbookingklubben

Scrapbooking direkt hem i brevlådan med Scrapbookingklubben. Material och inspiration för din favorit hobby

Har du någonsin önskat att du kunde skapa dina egna scrapbookingprojekt hemma, men inte vet vart du ska börja? Då är Scrapbookingklubben det perfekta stället för dig! Med en månads prenumeration får du tillgång till allt material som behövs för att skapa fantastiska scrapbookingsidor direkt hem i brevlådan. Läs vidare för att lära dig mer om hur Scrapbookingklubben kan hjälpa dig ta din hobby till nya höjder!

Scrapbookingklubben – vad är det?

Scrapbookingklubben är en månadsklubb för scrapbookers som vill ha ett abonnemang på material och inspiration. Varje månad får du ett kit med allt du behöver för att göra tre scrapbooks, samt en idébok med massor av inspiration. Det finns även ett forum där du kan träffa andra scrapbookers och dela tips och idéer.

Vad får man med i scrapbookingklubben?

Scrapbookingklubben är en prenumerationstjänst som skickar material och inspiration för scrapbooking direkt hem i brevlådan. I varje klubbbox får du ett urval av scrapbookingprodukter och massor av idéer och tips.

Inspiration och idéer för scrapbooking

Scrapbookingklubben är en prenumerationstjänst som levererar material och inspiration för scrapbooking direkt hem i brevlådan. Varje månad får du ett paket med nya produkter att testa, exklusiva erbjudanden och en inspirerande idéblad. Det är den perfekta hobbyboxen för dig som gillar att skapa, experimentera och ha kul!

Scrapbooking för nybörjare

Scrapbookingklubben skickar direkt hem till dig allt material och inspiration du behöver för att komma igång med scrapbooking. Klubbmedlemmarna får exklusiv tillgång till unika Scrapbookingprodukter och rabatter på utvalda butiker.

FAQ om Scrapbookingklubben

Vad är Scrapbookingklubben?
Scrapbookingklubben är en prenumerationsklubb för scrapbookingentusiaster. Varje månad skickar vi ut ett paket med nya produkter och inspiration till ditt hem. 

Hur fungerar det?
Det är enkelt!  Ditt första paket kommer att skickas direkt till dig och du kommer att få ett nytt paket varje månad tills du avslutar din prenumeration.

Vilka produkter finns det i paketen?
Varje månadspaket innehåller olika material och inspiration, men alltid minst 5 produkter från vårt sortiment. Produkterna varierar från mönsterpapper och andra scrapbookingmaterial

Scrapbookingklubben – vad är det?

Scrapbookingklubben är en prenumerationsklubb för scrapbookingentusiaster. Varje månad skickar vi dig material och inspiration för att göra dina egna unika scrapbooks. Du kan välja mellan olika paket med olika teman och innehåll, så att du alltid har något nytt och spännande att arbeta med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, har vi paket som passar just dig.

Medlemskap och fördelar

Scrapbookingklubben är en prenumerationsklubb för scrapbookers. Vi skickar regelbundet ett paket med aktuellt material och inspiration direkt hem i brevlådan. Prenumerationen är flexibel och du kan säga upp den när som helst.

Inspiration och idéer

Scrapbookingklubben är en prenumerationstjänst som levererar scrapbookingmaterial och inspiration direkt hem i brevlådan. Med Scrapbookingklubben får du allt du behöver för att komma igång med din favorithobby – och det till ett superpris!

I varje paket från Scrapbookingklubben hittar du massor av olika material, allt från papper och dekorationer. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom scrapbooking så finns det alltid nya idéer att ta fasta på i varje paket.

Förutom alla de praktiska sakerna som du behöver för att komma igång med scrapbooking, får du även access till en onlinecommunity där du kan dela dina alster, lära känna andra scrapbookare och mycket mer.

Månadens paket

I Scrapbookingklubben får du månadsvis ett paket med allt material och inspiration du behöver för att skapa fina scrapbooking-sidor. Detta är en perfekt lösning för dig som vill ha en regelbunden hobby, men inte alltid orkar eller hinner handla och planera själv. Ingen stress, bara skapande och roligt!

Scrapbookingklubbens blogg

Scrapbookingklubben startade för över 10 år sedan och vår blogg har funnits sedan dess. Här delar vi med oss av tips, inspiration och instruktioner inom scrapbooking. Oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det alltid något för dig att lära.

Similar Posts