Blogg

Gjorda naglar hemma? Hur man får bästa resultat

Om du är trött på att betala för dina naglar, eller om du helt enkelt tycker att det är roligare att göra dem själv, då är den här guiden för dig. Vi kommer att ge dig ett antal tips på hur du får bästa resultat när du gör dina egna gelnaglar hemma. Det är viktigt att börja med rätt produkter och välja en teknik som passar din personlighet och temperament.

Om gelnaglar

Gelnaglar är ett populärt sätt att få långa och vackra naglar. Först måste du välja rätt gel för ändamålet. Gelnaglar finns i många olika färger, så gör dig själv tjänsten att undersöka marknaden för att hitta den bästa produkten för dina behov. Vissa geler kräver ett UV-ljus för att härda, medan andra kan härdas med trådar – så se till att du har en god förståelse för produkterna du köper så att du kan få det bästa resultatet.

Det behöver du för att komma igång

När du ska börja göra gelnaglar behöver du ett antal produkter. Dessa inkluderar en primerprodukt för att ta bort eventuell olja på naglarna så att produkten kan fästa ordentligt. Dessutom behöver du några korta filer, några minibuffertblock och en nagelbandsskjutare (för att trycka tillbaka nagelbanden). Tänk på att även investera i en nagellampa, då gellack härdar endast i UV-ljus. Du måste avsluta dina naglar med ett bra topplack, som är det sista och översta lagret.

Kom ihåg att förberedelse av nageln är avgörande för ett bestående resultat

För att säkerställa det bästa resultatet bör du alltid komma ihåg att oförberedda nagelband och hud kan försämra detta slutliga utseende. Därför måste du alltid ta bort eventuell olja från nageln med en primerprodukt, fila kanten fri och sätta formen med ett buffertblock. Det är viktigt att läsa instruktionerna för produkterna noggrant, eftersom de kan ha olika härdningstider.

Similar Posts