Blogg

Flyttstädning – Vad ingår

Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädning – Vad ingår? Det är en vanlig fråga som ställs när vi får en förfrågan om flyttstädning. Många sitter där med checklistor från hyresvärden på vad de anser är viktigt när de ska lämna sin bostad och innan de ska göra sin besiktning. De flesta av dessa checklistor ser ganska lika ut om våra kunder skulle städa själva, men funderar du på att boka en städfirma så kan just tillägg skilja sig åt och därför värt att ta offerter från flera så kan pengar sparas. Några tillägg kan vara om det finns biytor såsom klädkammare, balkonger, förråd och liknande men även persienner, och tvättmaskiner/torktumlare om det inte är en bostadsrätt eller villa då det är standard. Det kan vara helgstillägg och liknade som kan komma som en överraskning på fakturan om detta inte avtalats innan.

Vår städfirma underlättar din flytt

Vår städfirma är yrkesverksamma i hela Sverige med etablerade rutiner för hur vi utför vårt arbete, professionell personal och kvalitetssäkringssystem för att säkerställa att vi alltid arbetar enligt samma höga standard. Vi är proffs och har varit verksamma inom städbranschen i många år. Vi vet vad som krävs för att utföra en flyttstädning som godkänns av både hyresvärdar och personer som köpt ett hus eller en lägenhet. Dessutom erbjuder vi en städgaranti som innebär att vi alltid återvänder för att ta hand om det som missats. För många är flyttstädning det man har minst tid och energi kvar till efter en jobbig flytt. Du vill lägga din sista energi åt att komma in i ditt nya hem, umgås med nära och kära igen. Lyckligtvis finns hjälp att få och dessutom prisvärd då Rut bidraget subventionerar priset med 50%. Kontakta Anettes Flyttstädning Sverige AB så får du allt från snabb offert till smidig bokning till marknadsmässigt bra pris och med städgaranti såklart.

 

Checklista för flyttstädning

Innan din flyttstädning kan påbörjas finns saker som är viktiga att du som kund tänker på. Din kyl och frys ska vara avstängda och isfria så de kan torkas på städdagen. Spikar och tavelkrokar ska tas ned, men även tejprester och klistermärken för dessa ingår inte vid din flyttstädning. Ta dig ett varv runt i bostaden så att inget glöms kvar. Avsluta avtal och abbonnemang som följer med bostaden. Adressändring så att du får posten med dig till nya bostaden. Viktigt är att tänka på att du inte säger upp ditt elavtal så att det inte finns el då flyttstädning ska ske då den behövs till vår arbetsutrustning såsom dammsugare och belysning, det är även viktigt att det finns varmvatten såklart.

Bokas smidigt online

  • Snabb offert
  • Prisvärd
  • Lyhörd
  • Städgaranti

Similar Posts