Blogg

Flyttstädning Piteå

Flyttstädning i Piteå

Flyttstädning i Piteå utförs till alla som behöver vår tjänst. Stress vid flytten  gör att man gärna bokar en prisvärd städfirma. Genom att anlita oss så får ni tid till annat. 

Våra priser är bland de bästa i Piteå och det gör att många väljer just oss. Idag har vi ett samhälle med Covid-19 och krig i Ukraina samt skenande inflation. Det har gjort att vi på Jourstäd Piteå vill bidra med låga priser och bra kvalitet.

Fler och fler ser fördelarna med att anlita duktiga städare. All vår personal är välutbildad och kan detta hur man lägger upp flyttstädningen. Att ha välutbildad personal är ett krav för att lyckas. 

Många byter bostad i Piteå och det innebär att vi får fler kunder. Tillgängligheten hos oss är fantastiskt bra. Bemannad kundtjänst under årets alla timmar. Snabba svar inom 60 sekunder. Testa du med att kontakta oss.

Städfirma i Piteå

Städfirma i Piteå har genom åren varit både utmanande och kul. Många anlitar oss både vid flytt samt vid visningsstädningar. Många mäklare i Piteå ger sina kunder tips om oss, och det glädjer oss.

Under vår och höst utför vi många städningar i sommarstugor och fritidshus. En del skall sälja och andra vill ha fint innan de börjar nyttja stugan.

Alla som har behov av prisvärd städning är välkommen att kontakta oss. Via e-post så får du snabbt svar på eventuella frågor eller finansiering.

Boka prisvärd flyttstäd i Piteå

Boka prisvärd flyttstäd i Piteå med omnejd. Skicklig personal ger valuta för pengarna. Alla jobb vi utför har generösa garantier vid flyttstädning.

Hela 7 dagars garanti så att du som beställare kan känna dig trygg. Eventuella missar åtgärdar vi helt kostnadsfritt.

Dödsbostädning Piteå

Dödsbostädning Piteå är något vi kan hjälpa till med. Många gånger kanske anhöriga bor långt ifrån. Då kan vi sköta om allt det praktiska med att både tömma och städa bostaden.

Självklart har vi tystnadsplikt för allas vår skalle. Gratis offert kan ni begära under dygnets alla timmar. Trevlig kundtjänst möter era frågor med trevliga svar.

Snabboffert Piteå städfirma

Offert inom en minut!

[email protected]

0738-41 95 67

 

Similar Posts